Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Design Potte Santorini Taupe 78cm

  Artevasi Design Potte Santorini Taupe 78cm
  Produktbeskrivelse
  DESIGN POTTE SANTORINI I FARGEN TAUPE OG STØRRELSE H:78CM D:40CM MED INNSATS. Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er flott og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom som ønsker det lille ekstra. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter ...

  DESIGN POTTE SANTORINI I FARGEN TAUPE OG STØRRELSE H:78CM D:40CM MED INNSATS.

  Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er flott og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom som ønsker det lille ekstra. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter og vi forstår hvorfor. De har en sylinderform å en glanset overflate, de er laget av polypropylen plast og er lette potter slik at du enkelt kan flytte de rundt som du ønsker. Skulle det komme noe skitt eller gris vaskes de enkelt med en fuktig klut. Santorini pottene gir en ekslusiv følelse.

  Denne Santorini potten kommer med innsats, 39cm dybde.

  STILREN

  Våre Santorini potter er veldig stilrene og passer like fint inne som ute. Dersom potten skal brukes inne er det bare og plassere den ønsket plass, fylle den med leca rundt din kunstige plante og evt noe pyntesten på toppen om ønskelig. Dersom den skal ha levende planter anbefaler vi og fylle litt leca i bunnen for god drenering.

  Dersom du skal bruke din Santorini potte ute må du huske og borre hull under potten. Det er merket under hvor du enkelt borrer et lite hull slik at vannet renner ut ved bruk. Da kan potten holde i årevis og dine planter også!

  Ta en titt på produsentens video for tips og triks.

  Se Produsentens Video

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5600442822861
  Høyde
  78cm
  Diameter
  40cm
  Liter
  72
  Farge
  Taupe
  Overflate
  Glanset
  Materiale
  Polypropylen plast
  Frostsikker
  Ja
  UV-beskyttet
  Ja
  Dybde
  39cm innsats

  Nylig viste produkter

  Artevasi Design Potte Santorini Taupe 78cm
  ArtevasiDesign Potte Santorini Taupe 78cm
  På lager
  NOK 1.369,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »