Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Eksklusiv Tasman Vase Gold flower 28cm

  Eksklusiv Tasman Vase Gold flower 28cm
  Produktbeskrivelse
  Eksklusiv "One of a kind" Vase  Dette er vasen for deg som ute etter noe unikt, noe med mening og noe nydelig å pynte hjemmet ditt med. Denne flotte vasen er håndmalt og helt unik, ingen er like og vasen kommer med et lite skriv hvor det står "certificate of authenticity" altså, ekthetsgaranti. Vasen er signert av kunstneren Milou van Schai...

  Eksklusiv "One of a kind" Vase 

  Dette er vasen for deg som ute etter noe unikt, noe med mening og noe nydelig å pynte hjemmet ditt med. Denne flotte vasen er håndmalt og helt unik, ingen er like og vasen kommer med et lite skriv hvor det står "certificate of authenticity" altså, ekthetsgaranti. Vasen er signert av kunstneren Milou van Schaik Martinet.

  Er du ute etter noe trendy, men samtidig noe som ikke alle andre har så er dette den perfekte vase for deg. Det er en sikker blikkfanger og den vil passe inn i alle rom da dens unike farger og design vil gjøre at det enten blir en del av et rom eller at den gjør rommet en del av seg og preget den vil ha. Vi har selvfølgelig også de perfekte ferdige blomsterbukettene for disse vasene, eller din egen designede bukett hvor vi kan hjelpe deg ved og sette sammen en blomsterbukett av våre kunstige snittblomster, ta gjerne kontakt om du ønsker hjelp fra oss til og gjøre din allerede unike vase bemerkelsesverdig ekstraordinær!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  G91-0108-1-50
  Høyde
  28cm
  Diameter
  14,8cm
  Bredde
  25cm
  Farge
  Gull med blomster
  Overflate
  Håndmalt
  Materiale
  Keramikk

  Nylig viste produkter

  Eksklusiv Tasman Vase Gold flower 28cm
  Eksklusiv Tasman Vase Gold flower 28cm
  På lager
  NOK 2.999,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »