Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Agave Pandora UV 120cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG AGAVE PANDORA UV 120CM, 36 Blader Vår flotte kunstige agave pandora er litt av et blikkfang, denne flotte planten er utsøkt for deg som liker og følge trender men samtidig være litt nyskapende og unik. Ingenting sier unikt som denne flotte falske agave planten gjør, perfekt om du vil fikse opp stuen med det lille ekstra eller kanskje ...

  KUNSTIG AGAVE PANDORA UV 120CM, 36 Blader

  Vår flotte kunstige agave pandora er litt av et blikkfang, denne flotte planten er utsøkt for deg som liker og følge trender men samtidig være litt nyskapende og unik. Ingenting sier unikt som denne flotte falske agave planten gjør, perfekt om du vil fikse opp stuen med det lille ekstra eller kanskje ha det flott på kontoret, det sies jo at grønne omgivelser letter på humøret- noe som også er sagt å øke vår innsats og arbeidslyst. Denne flotte falske planter er i tillegg til og være den perfekte stue, baderom eller kontorplante også laget for utebruk om man ønsker det. Den ska stå på verandaen eller i en potte ved innganspartiet og friske det opp uten og få brune og visne blader, den gjør seg også veldig godt sammen med flere i en stor plantekasse, enten da flere av samme sort eller forskjellige kunstige planter i en. 

  UV-Behandlet

  Sammen med navnet på planten står forkortelsen UV som vi merker alle våre kunstige planter som tåler og brukes ute med. Når vi har uv-behandlede produkter så vil dette ikke si at vi har lett sprayet over dem for hånd. Uv-behandlingen av våre produkter foregår allerede i produksjon av våre kunstige planter og blomster hvor selve uv-stoffet blandes inn. På denne måten prøver vi og sikre så jevn og god dekke som mulig slik at du kan ha dine uv-planter i solen i lang tid fremover. 

  Værbestandig 

  Når det gjelder utebruk av våre kunstige uv-behandlede planter så er det ikke sagt at alle tåler all slags vær og vind like bra, dersom det er en mindre kunstig plante er de gjerne med robuste og sikre for å tåle uvær, men dersom planten er høyere vil gjerne vind få godt tak. Vi anbefaler derfor at du tar inn den falske planten i den værste stormen og at du ellers plasserer de strategisk i litt le slik at de holder seg like fine lengst mulig. Ta gjerne kontakt med oss for tips og triks angående dette eller om du bare ønsker noe mer forklaring på dette.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1999120
  EAN
  8719075760970
  Høyde
  120cm
  Diameter
  75cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14cm x D18cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Kunstig Agave
  Antall blader
  36

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Agave Pandora UV 120cm
  GreenmoodsKunstig Agave Pandora UV 120cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva