Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Appelsintre 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG APPELSINTRE 120CM En fott og fin favoritt! Vårt kunstige appelsintre er virkelig en blikkfanger, og dette med god grunn. Den har en ekte stamme, i toppen springer det ut nøye etterlignede appelsintreblader med fine detaljer, og prikken over i'en er de flotte oransje appelsinene som henger i fin harmoni som et friskt pust. Perfekt for deg...

  KUNSTIG APPELSINTRE 120CM

  En fott og fin favoritt! Vårt kunstige appelsintre er virkelig en blikkfanger, og dette med god grunn. Den har en ekte stamme, i toppen springer det ut nøye etterlignede appelsintreblader med fine detaljer, og prikken over i'en er de flotte oransje appelsinene som henger i fin harmoni som et friskt pust. Perfekt for deg som ønsker noe grønt og friskt. Kanskje du har en flott sommerbu, eller en overbygd terasse som ville hatt godt av noe eviggrønt og fint, da er dette valget for deg, denne flotte falske planten vil være et flott tilskudd der hvor venner og familie samles. Det er noe med appelsiner eller annen frukt for den sags skyld, det løfter humøret og man tenker på god mat å minnerike stunder. Den ekte stammen er råflott, den er lang og tynn fra bunnen og rett før den møter bladene deler den seg opp og flere grener springer ut. Vårt kunstige appelsintre kommer i en standars plastpotte som har litt tyngde i seg slik at du enkelt kan plassere denne i din utvalgte potte.

  POTTER

  Finn din perfekte utvalgte potte idag. Her hos oss har vi et stort utvalg potter, vi har også plantekasser, vaser, hengende potter og mye mer. Vi utvider stadig vårt utvalg for og kunne tilby noe til enhver smak, ta en titt og finn din potte slik at du kan kjøpe et komplett produkt idag. Dette flotte falske treet passer veldig bra i en lav potte hvor det beholder sin opprinnelige høyde, men kan også løftes opp i en av våre høyere potter. Ta en titt på vårt store utvalg her.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter krever nærmest ingen vedlikehold. Alt de behøver er en liten støvtørk i ny og ne for og holde seg friske å fine. Dersom du skal ha din plante stående på en overbygd veranda kan du enkelt bare skylle av den med hageslangen. Men merk at vårt kunstige appelsintre ikke er for utebruk, den er ikke uv-behandlet som da betyr at den ikke er rustet for sterkt sollys over lenger tid, den bør også skjermes for vær og vind da dette kan ta tak i bladene og appelsinene. Fortvil ikke, er du ute etter kunstige uteplanter så har vi et stort utvalg av dette også, klikk her og ta en titt.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6903
  EAN
  8719075762424
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  60 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5cm x D13cm
  Produkt
  Appelsin

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Appelsintre 120cm
  GreenmoodsKunstig Appelsintre 120cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »