Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areca Palme 140cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ARECA PALME 140CM Kunstig Areca Palme er på hele 140cm og er en flott og dekorativ "stueplante". Se for deg og sitte i sofaen med skyggene av disse nydelige palme bladene over deg, ingenting vil gi mer livlige drømmer om varmere strøk enn dette!. Visste du at Areca palmen stammer fra en slekt på over 50 arter, og lever i fuktige og tr...

  KUNSTIG ARECA PALME 140CM

  Kunstig Areca Palme er på hele 140cm og er en flott og dekorativ "stueplante". Se for deg og sitte i sofaen med skyggene av disse nydelige palme bladene over deg, ingenting vil gi mer livlige drømmer om varmere strøk enn dette!. Visste du at Areca palmen stammer fra en slekt på over 50 arter, og lever i fuktige og tropiske skoger fra Sørlige-Asia og Malaysia til Salomonøyene. Da er det ikke veldig rart at den ikke trives som best her i vårt nordiske klima, bladene blir fort brune og tørre..Den lever, men den lever ikke særlig godt. Prøv derfor vår kunstige Areca palme, nøye detaljerte grønne palmeblader som er veldig naturtro.

  FORDELER VED Å KJØPE KUNSTIGE PLANTER

  Det er mange fordeler ved og kjøpe kunstig, blant annet er de selvfølgelig helt allergivennlige noe som kan være greit enten for en selv, eller om en får besøk av andre. Det er også en engangssum om betale så står den så lenge du måtte ønske uten at du trenger jobbe og stelle den. 

  Den har en lang tynn stamme med en stor krone av kunstige palmeblader. Denne Kunstige palmen har virkelig karakter! 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4234
  EAN
  8719075762714
  Høyde
  140 cm
  Diameter
  70 cm
  Stamme
  Kunstig
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Areca Palme 140cm
  Kunstig Areca Palme 140cm
  På lager
  NOK 1.749,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »