Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areca Palme Plante 150cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ARECA PALMEPLANTE 150CM Vår kunstige Areca palme er en nydelig sak med sine lange, klassiske palmeblader som gir den tropiske følelsen av varmere strøk. Denne falske palmeplanten er perfekt hjemme eller på kontoret, igrunnen hvor enn den plasseres da den er litt av et blikkfang og meget naturtro.  Palmebladene er laget av utmerket pl...

  KUNSTIG ARECA PALMEPLANTE 150CM

  Vår kunstige Areca palme er en nydelig sak med sine lange, klassiske palmeblader som gir den tropiske følelsen av varmere strøk. Denne falske palmeplanten er perfekt hjemme eller på kontoret, igrunnen hvor enn den plasseres da den er litt av et blikkfang og meget naturtro. 

  Palmebladene er laget av utmerket plast og tekstil, de er nøye detaljert for å ligne den ekte slik at du kan lure venner og besøkende trill rundt, samt få all den estetiske gleden en plante gir men du slipper å jobbe for det. Palmen har ingen stamme, bare palme grener som springer ut i en i forskjellige lengder å danner en fin rosett av palmeblader. Inni alle grenene og bladene er det en ståltrå slik at du enkelt kan brette den etter eget ønske, dette er praktisk både for smak å behag, men også for rom størrelsen. Den er fin både brettet godt ned slik at den blir bred, men også stående mer opp med litt bue på bladene. Det kan også være fint og kombinere sammen med andre kunstige planter slik at du får en liten oase. 

  VEDLIKEHOLD OG POTTEVALG

  Våre kunstige planter trenger generelt ikke noe vedlikehold, man trenger ikke vanne dem og de krever heller ikke det riktige miljø eller noen interesser for planter i det hele tatt. Alt som kreves er som alt annet i hus og hjem, nemlig en liten støvtørk en gang i blant. Når det gjelder pottevalg er valgene mange, vi anbefaler bruk av en potte på min. 40cm i diameter og høyde da det krever litt fyll slik at planten holder seg stabil. Vi har et stort potteutvalg her hos, klikk her så kommer du dit. Dersom du sliter med valget er det bare å ta kontakt med oss for litt tips til hvilke vi har sett passer godt sammen med denne falske palmen.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4224
  EAN
  8719075762295
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  90 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Produkt
  Palme
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Areca Palme Plante 150cm
  GreenmoodsKunstig Areca Palme Plante 150cm
  På lager
  NOK 2.890,00 Ink. mva