Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areka Palme 150cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Areka Palme 150cm En nydelig kunstig palme med hele 952 blader. Grønn og frodig kunstig plante som fremstår meget naturtro, med sine lange flotte palmeblader. Den kunstige Areka Palmen kan brukes som et blikkfang i ethvert rom eller til uteplassen, og vil legge til en naturlig skjønnhet til ethvert miljø. Det er også en flott gaveide ...

  Kunstig Areka Palme 150cm

  En nydelig kunstig palme med hele 952 blader. Grønn og frodig kunstig plante som fremstår meget naturtro, med sine lange flotte palmeblader. Den kunstige Areka Palmen kan brukes som et blikkfang i ethvert rom eller til uteplassen, og vil legge til en naturlig skjønnhet til ethvert miljø. Det er også en flott gaveide for de som er glad i planter, men ikke har tid eller mulighet til å ta vare på en ekte palme.

  Dette kunstige treet er perfekt for de som ønsker å legge til litt grønt i hjemmet eller på kontoret, og som ikke ønsker å bekymre seg for vedlikeholdet av en ekte palme. Det krever ingen vanning, beskjæring eller sollys, og vil alltid se grønn og nydelig ut.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55275GM
  EAN
  8785275975230
  Høyde
  150cm
  Diameter
  70cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Produkt
  Palme
  Antall stammer
  3 stammer
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Areka Palme 150cm
  GreenmoodsKunstig Areka Palme 150cm
  På lager
  NOK 2.390,00 Ink. mva