Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Baby Fan Palme 45cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BABY FAN PALME 45CM Vår kunstige baby fan palme er en sikker vinner. Den kommer i en standard plastpotte, perfekt for plassering i din utvalgte potte - plastpotten holder den kunstige planten stabil og fin. Palmen har lange grønne ''stilker'' som vaier ut i forskjellige retninger og ytterst har den nydelige grønne palmeblader i før...

  KUNSTIG BABY FAN PALME 45CM

  Vår kunstige baby fan palme er en sikker vinner. Den kommer i en standard plastpotte, perfekt for plassering i din utvalgte potte - plastpotten holder den kunstige planten stabil og fin. Palmen har lange grønne ''stilker'' som vaier ut i forskjellige retninger og ytterst har den nydelige grønne palmeblader i førsteklasses plast og tekstil. Formen på selve bladkronene er det som gjør denne kunstige planten unik, det ligner den perfekte vifte og gjør at denne kunstige baby fan palmen er en ordentlig blikkfanger. Denne kunstige palmen vil passe inn der den plasseres, enten det er i stua, på kontoret eller kanskje på baderommet. Mulighetene er mange, men valget bør være enkelt og du kikker på det nå.

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss. Ta en titt og finn noe du liker slik at du kan kjøpe et komplett produkt. Denne flotte falske palmen er flott i sin opprinnelige høyde eller oppbygd i en høyere potte. Den er også perfekt i en plantekasse sammen med andre flotte planter. Spør oss gjerne om du lurer på noe, vi er her for og hjelpe.

   

   

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3932
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Palme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø12 x H10
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Baby Fan Palme 45cm
  GreenmoodsKunstig Baby Fan Palme 45cm
  På lager
  NOK 659,00 Ink. mva