Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Baby Schefflera i Potte 45cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BABY SCHEFFLERA I POTTE 45CM Vår kunstige baby schefflera er perfekt til hjemmet, kontoret eller kanskje på hytta? Hvor en du velger og plassere den så kan vi garantere at den ikke vil gjøre annet en og løfte ditt interiør. Den er virkelig lekker med sine flotte schefflera blader i førsteklasser kvalitet plast og tekstil, nøye og h...

  KUNSTIG BABY SCHEFFLERA I POTTE 45CM

  Vår kunstige baby schefflera er perfekt til hjemmet, kontoret eller kanskje på hytta? Hvor en du velger og plassere den så kan vi garantere at den ikke vil gjøre annet en og løfte ditt interiør. Den er virkelig lekker med sine flotte schefflera blader i førsteklasser kvalitet plast og tekstil, nøye og hardt jobbet med for og gjøre så naturtro som overhode mulig. Visste du at Schefflera ofte kalles paraplyplante, dette fordi bladene ligner en paraply, en virkelig fin paraply! Den kommer i en standard plastpotte som gjør det enkelt for deg og plassere den i din utvalgte potte, så bøyer og former du den slik du ønsker og voila, du har en flott kunstig plante som er litt av et blikkfang, men som ikke krever grønne fingre, riktig miljø eller noe annet.

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter her hos oss. Klikk her og finn den perfekte potten til din nye kunstige plante idag så har du et komplett produkt på vei hjem til deg. Denne kunstige Schefflera planten er nydelig om den beholder den høyden den opprinnelig har. Den er også flott om den løftes opp i høyere potter. Stilkene kan brettes og bøyes etter ditt ønske, slik kan du få ''mer'' volum og planten vil se større ut. Spør oss om du lurer på noe, vi er her for og hjelpe.  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3812
  EAN
  8719075762752
  Høyde
  45 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø11 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Schefflera

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Baby Schefflera i Potte 45cm
  GreenmoodsKunstig Baby Schefflera i Potte 45cm
  På lager
  NOK 590,00 Ink. mva