Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bambus Deluxe 150cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BAMBUS NATURELL 150CM  Denne kunstige bambus planten er 150cm høy og inneholder kun naturlige bambusstammer og hele 976 kunstige blader av toppkvalitet plast og tekstil. Vi står på for å kunne tilby det beste det er mulig å finne på markedet innen kunstige planter og kunstige blomster. Bladene på vår kunstige bambus springe...

  KUNSTIG BAMBUS NATURELL 150CM 

  Denne kunstige bambus planten er 150cm høy og inneholder kun naturlige bambusstammer og hele 976 kunstige blader av toppkvalitet plast og tekstil. Vi står på for å kunne tilby det beste det er mulig å finne på markedet innen kunstige planter og kunstige blomster. Bladene på vår kunstige bambus springer naturlig ut og har forskjellige grønne nyanser, noe som gjør den så naturtro som overhode mulig. Dette er en flott stue eller kjøkkenplante, finn en flott potte som matcher ditt interiør og du har et komplett produkt du ikke vil angre på. Denne kunstige planten gir en god følelse, den er en blikkfanger, men også veldig behagelig for øyet.  Har du et tomt hjørne på badet? Da er dette den perfekte falske bambusen for deg, for hva er vell ikke finere en grønne flotte blader på badet? 

  PLASSERING OG VEDLIKEHOLD

  Nei. Det er såklart ingen begrensninger, det kreves ingen grønne fingre, plantekunnskap eller interesse for dette for den saks skyld. Våre kunstige planter skal være for alle som bare vil ha det fint, helt enkelt. Våre kunstige planter trenger selvfølgelig en liten støvtørk eller dusj i ny og ne for og holde de rene og pene og fri for skitt og smuss. 

  VISSTE DU AT?

  Bambus har gjennom historien inspirert håndverkere, filosofer, healere, til og med krigere. Men nå kan de inspirere deg! Visste du at den aller største bambusplanten i slekten kan bli opptil 40meter høy og den kan vokse hele 1 meter per døgn. Det passer seg kanskje ikke så veldig godt hjemme, men fortvil ikke. Når du velger en av våre kunstige bambus så vil den forbli slik du først ville ha den, helt til du ikke vil ha den lenger. 

  POTTER ELLER PLANTEKASSE?

  Vi har et stort utvalg potter, plantekasser og annet tilbehør du trenger for et komplett produkt. Klikk her : potter og tilbehør og finn det du trenger idag, Vi hjelper deg gjerne med tips til hva som passer til din kunstige plante. Ta kontakt i chatten eller på tlf!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1745
  EAN
  8719075762776
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  85 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  D17 x H15
  Produkt
  Bambus
  Antall blader
  976
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bambus Deluxe 150cm
  GreenmoodsKunstig Bambus Deluxe 150cm
  På lager
  NOK 1.890,00 Ink. mva