Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Begonia Busk i Retropotte Rosa 25cm

  AMB Kunstig Begonia Busk i Retropotte Rosa 25cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Begonia, denne nydelige falske potteplanten er 25cm og kommer i en flott retropotte, som du ser på bildet. Våre kunstige Begonia er veldig dekorative og vi får positive tilbakemelding fra kunder som gjerne følte de måtte ut av komfortsonen, men som virkelig er glad for kjøpet. Våre falske Begonia er laget med omhu og tid av spesialis...

  Kunstig Begonia, denne nydelige falske potteplanten er 25cm og kommer i en flott retropotte, som du ser på bildet. Våre kunstige Begonia er veldig dekorative og vi får positive tilbakemelding fra kunder som gjerne følte de måtte ut av komfortsonen, men som virkelig er glad for kjøpet. Våre falske Begonia er laget med omhu og tid av spesialister for og gi det mest naturtro resultatet, bladene er detaljerte med sine spesielle linjer og farger. Dette er virkelig en blikkfanger.

  Vi har flere Kunstige Begonia bukser, så ta gjerne en titt om du gjerne vil ha den større eller i en annen fasong, vi har det! Denne falske planten er like fin for seg selv som den er i selskap med andre planter. Spør oss gjerne om du trenger tips eller bare har noen spørsmål.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423856
  EAN
  423856
  Høyde
  25 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Rosa
  Størrelse potte
  Ø12 x H10
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Begonia

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Begonia Busk i Retropotte Rosa 25cm
  AMBKunstig Begonia Busk i Retropotte Rosa 25cm
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva