Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Begonia Fersken/Rosa i Potte 25cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Begonia Fersken/Rosa 25cm Å dyrke begonia i potter er en vanlig praksis, spesielt for å legge til farge og skjønnhet i innendørs- eller utendørsområder. Begonia er en populær prydplante kjent for sine varierte blomster og blader. Her kan du velge mellom ulike farger av kunstige begonia, som ikke har krav til riktig jordtype eller va...

  Kunstig Begonia Fersken/Rosa 25cm

  Å dyrke begonia i potter er en vanlig praksis, spesielt for å legge til farge og skjønnhet i innendørs- eller utendørsområder. Begonia er en populær prydplante kjent for sine varierte blomster og blader. Her kan du velge mellom ulike farger av kunstige begonia, som ikke har krav til riktig jordtype eller vanning. En kunstig begonia passer godt som dekor flere steder. Denne planten kommer ferdig i potte og kan settes rett på bordet eller i en annen dekorativ potte om du ønsker det.

  Begoniaer har en rekke forskjellige bladformer, størrelser og farger. Bladene kan være enkle eller intrikat skårne, og de kan variere fra små og runde til store og asymmetriske. Bladverket kan være grønt, rødt, brunt, sølvfarget eller mønstret med forskjellige farger. Begoniaer produserer blomster i forskjellige farger, inkludert hvit, rosa, rød, oransje og gult. Blomsterformene varierer også, fra enkle blomster til doble blomster, og noen varianter har blomster som ligner på roser eller kameliaer.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1087YPE-i-potte
  Høyde
  25cm
  Diameter
  20cm
  Farge
  Fersken/Rosa
  Produkt
  Begonia stilk i potte
  Potte
  Grå plastpotte
  Størrelse potte
  H10cm x D11cm
  Antall blomster
  9
  Bladfarge
  Grønn
  Antall blader
  36

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Begonia Fersken/Rosa i Potte 25cm
  GreenmoodsKunstig Begonia Fersken/Rosa i Potte 25cm
  På lager
  NOK 349,00NOK 279,00 Ink. mva