Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Begonia Rød i Kurv UV 70cm

  Greenmoods Kunstig Begonia Rød i Kurv UV 70cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG HENGENDE BEGONIA RØD 70CM - UV En hengende flott plante som kan brukes både ute og inne, men som vil blomstre året rundt. Begonia blomstene har en nydelig klar rødfarge og grønne blader som har en meget merkbar form, de er virkelig noe for seg selv.  Denne kunstige hengeplanten er festet i en fin tråd kurv som synlig på bilde, opp...

  KUNSTIG HENGENDE BEGONIA RØD 70CM - UV

  En hengende flott plante som kan brukes både ute og inne, men som vil blomstre året rundt. Begonia blomstene har en nydelig klar rødfarge og grønne blader som har en meget merkbar form, de er virkelig noe for seg selv. 

  Denne kunstige hengeplanten er festet i en fin tråd kurv som synlig på bilde, oppheng medfølger. Rett og slett et komplett produkt for deg. Denne falske blomsten er uv behandlet og kan dermed brukes ute, perfekt for pynting av veranda eller ved inngangsdør, eller kanskje på hytta hvor det kreves mye stell dersom planten lever, med denne kan du komme og gå til en like fin plante gang på gang.

  UV-BESKYTTET

  Det at planten er uv-beskyttet betyr at den er behandlet allerede i produksjon av den kunstige planten, det er under selve farge prosessen uv behandlingen foregår, på denne måten garanterer vi oss så godt som mulig en god og jevn uv beskyttelse av hele produktet. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ikke noe stell/vedlikehold av våre kunstige planter, de er klare til bruk og laget for å klare seg selv, det eneste den kan trenge er en liten støvtørk/vask av skitt og støv. Du kan enkelt bruke hageslangen og spyle planten!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM426243
  EAN
  8785275767927
  Diameter
  50cm
  Farge
  Rød
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Dreneringshull
  Nei
  Potte
  Hengende trådkurv
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Hengende begonia
  Lengde
  70cm
  Bredde
  50cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Begonia Rød i Kurv UV 70cm
  GreenmoodsKunstig Begonia Rød i Kurv UV 70cm
  På lager
  NOK 849,00 Ink. mva