Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gerbera Oransje 53cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Gerbera Oransje 53cm
  Produktbeskrivelse
  Fargerik Livlighet: Kunstig Gerbera Blomst Livlig Skjønnhet, Uansett Sted Med vår kunstige Gerbera blomst kan du bringe livlige farger inn i ethvert rom. Uansett om det er stuen, kontoret eller et arrangement, denne blomsten sprer en strålende aura som fanger alles oppmerksomhet. Mangfoldig Fargespekter Vår Kunstige Gerbera kommer ikke bare...

  Fargerik Livlighet: Kunstig Gerbera Blomst

  Livlig Skjønnhet, Uansett Sted

  Med vår kunstige Gerbera blomst kan du bringe livlige farger inn i ethvert rom. Uansett om det er stuen, kontoret eller et arrangement, denne blomsten sprer en strålende aura som fanger alles oppmerksomhet.

  Mangfoldig Fargespekter

  Vår Kunstige Gerbera kommer ikke bare i oransje, men i et mylder av farger. Velg blant en palett av nyanser for å matche ditt personlige rom eller arrangement.

  Skjønnhet i Hvert Blad

  Denne 53 cm høye blomsten er en skjønnhet i hvert blad. Hvert kronblad er omhyggelig utformet for å etterligne den naturlige Gerbera-blomsten, og skaper en imponerende visuell appell.

  Evig Blomstring

  Med vår kunstige Gerbera trenger du aldri bekymre deg for visne blomster. Denne blomsten vil alltid blomstre med like sterk farge og friskhet, uansett tid på året.

  Allsidig Dekorasjon

  Bruk denne blomsten som et fargerikt midtpunkt på et bord, i en vase eller som en del av en større dekorasjon. Den er allsidig og tilfører øyeblikkelig sjarm til ethvert område den plasseres.

  Holdbar Eleganse

  Med et holdbart design sikrer vår Kunstige Gerbera deg en vedvarende eleganse. Den er skapt for å vare, slik at du kan nyte dens skjønnhet i lang tid fremover.

  Enkel Stell

  Ingen vanning. Ingen sollys. Ingen pleie. Vår Kunstige Gerbera blomst krever ingen spesiell oppmerksomhet, noe som gjør den til det ideelle valget for en vedlikeholdsfri, men livlig dekorasjon.

  Med vårt utvalg av kunstige Gerbera-blomster, kan du legge til en strålende touch i livet ditt, en evigblomstrende skjønnhet som bringer farger og liv til hvert øyeblikk.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  330532
  EAN
  8785275880169
  Høyde
  cm
  Diameter
  Kommer snart
  Produkt
  Kunstig blomst
  Farge
  Farge

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Gerbera Oransje 53cm
  GreenmoodsKunstig Gerbera Oransje 53cm
  På lager
  NOK 69,00 Ink. mva