Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Einer 40cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Einer 40cm Skap naturinspirert stil med kunstig bonsai Einer Få naturens sjarm inn i hjemmet ditt uten å bekymre deg for vanning eller stell. Vår kunstige Bonsai Einer er 40 cm høy og gir et nydelig preg til rommet ditt. Ingen vanning, ingen stell Denne falske Bonsai eineren ser utrolig ekte ut, men du trenger ikke å tenke p...

  Kunstig Bonsai Einer 40cm

  Skap naturinspirert stil med kunstig bonsai Einer

  Få naturens sjarm inn i hjemmet ditt uten å bekymre deg for vanning eller stell. Vår kunstige Bonsai Einer er 40 cm høy og gir et nydelig preg til rommet ditt.

  Ingen vanning, ingen stell

  Denne falske Bonsai eineren ser utrolig ekte ut, men du trenger ikke å tenke på vanning eller sollys. Den er laget for å se bra ut uten noe ekstra arbeid, slik at du kan nyte den avslappende atmosfæren den gir, uten stress.

  Passer overalt i hjemmet

  Den er ikke for stor eller for liten – akkurat passe for å plassere den hvor som helst. Sett den på bordet, skrivebordet, eller i vinduskarmen. Den gir et snev av grønt til rommet ditt uten å ta opp for mye plass.

  Solid kvalitet og langvarig skjønnhet

  Laget av gode materialer, denne Bonsaien er solid og varer lenge. Greinene er festet godt, så du trenger ikke å bekymre deg for at den mister formen. Den holder seg like fin selv etter en stund.

  Skap ro og fred

  Bonsai-trær symboliserer balanse og harmoni, og denne kunstige versjonen gir deg den samme følelsen. Sett den hvor som helst i hjemmet ditt for å skape en rolig atmosfære.

  Gjør hjemmet ditt mer stilig og avslappende med vår kunstige Bonsai Einer på 40 cm. Ingen stell, bare vakker naturinspirert dekorasjon!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319274
  EAN
  8785275747592
  Høyde
  40cm
  Diameter
  34cm
  Potte
  som avbildet
  Størrelse potte
  D22x15cm x H6cm
  Bladfarge
  Grønn
  Antall Grener
  9

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Einer 40cm
  GreenmoodsKunstig Bonsai Einer 40cm
  På lager
  NOK 989,00 Ink. mva