Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Boston Eføy Girlander Brannsikker 180cm

  -10%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Boston Eføy Girlander Brannsikker 180cm Boston Eføy Girlander er en dekorativ eføyplante som brukes til å lage girlander, som er lange, hengende dekorative elementer som ofte brukes til å pynte døråpninger, trappegelendre, borddekorasjoner og andre områder. Boston eføy, også kjent som Parthenocissus tricuspidata, er en klatreplan...

  Kunstig Boston Eføy Girlander Brannsikker 180cm

  Boston Eføy Girlander er en dekorativ eføyplante som brukes til å lage girlander, som er lange, hengende dekorative elementer som ofte brukes til å pynte døråpninger, trappegelendre, borddekorasjoner og andre områder. Boston eføy, også kjent som Parthenocissus tricuspidata, er en klatreplante med hjerteformede blader som kan være en flott tillegg til dekorative arrangementer. Den er kjent for sitt evne til å klatre og feste seg til ulike overflater, og den kan skape en frodig, hengende effekt når den brukes i girlandere.

  Vår kunstige Boston Eføy har 149 blader som er brannsikre til ulike formål der det er nødvendig, men den kunstige planten kan selvsagt brukes alle steder du måtte ønske. Det er et flott produkt som kan dekorere gode de flere steder på ulike måter. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  714346GRFR
  Lengde
  180cm
  Farge
  Grønn
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Brannsikker hengeplante

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Boston Eføy Girlander Brannsikker 180cm
  GreenmoodsKunstig Boston Eføy Girlander Brannsikker 180cm
  På lager
  NOK 619,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »