Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bregnegren 60cm

  AMB Kunstig Bregnegren 60cm
  Produktbeskrivelse
  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør! Våre kunstige bregnegrener er akkuratt det lille ekstra du kan trenge om skal ...

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

  Våre kunstige bregnegrener er akkuratt det lille ekstra du kan trenge om skal lage en aldri så liten eksotisk blomsterkasse. Sett den sammen med flere av våre grønne snittblomster og grener og blader. Den kan også brukes alene i en vase eller i en potte.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  420201
  EAN
  8714344267174
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Bregne
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Bregnegren 60cm
  AMBKunstig Bregnegren 60cm
  På lager
  NOK 110,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »