Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Busk D50cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D50X50 Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D50X50

  Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader. Dette er med på og skape bilde av ekte levende buksbom.

  UV-BEHANDLET

  Kunstig Buksbom ball busk kan brukes ute og inne da denne er UV-behandlet. UV-behandlingen foregår under produksjon hvor det blandes inn i hele farge prosessen, dermed blir våre kunstige Uv-behandlede planter godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen UV-behandla kunstige planter. 

  UTEPLANTE

  Vår kunstige buksbom ball er i tillegg til og være godt rustet mot sollys også rustet for vær og vind året rundt, den er kompakt og dersom denne festes ordentlig kan den stå og holde uteplassen fin hele året. I vårt nordiske klima er det ikke lett og holde de levende plantene grønne hele året. Prøv våre kunstige buksbom og se forskjellen! 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves igrunnen ingen vedlikehold annet en litt spyling/vasking av din falske buksbom. En liten dusj med hageslangen en gang i blant holder den frisk og fin og fri for støv og smuss.Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Legges bare i toppen av passende potte eller plantekasse/bed. Diameteren på ballen er 50cm og den kommer uten stamme. Den fremstår veldig naturlig og er et av våre premium produkter. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7232-UV
  EAN
  8719075762806
  Diameter
  50cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Ingen
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Busk D50cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Ball Busk D50cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva