Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Busk UV D70cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D70X70 Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D70X70

  Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader. Dette er med på og skape bilde av ekte levende buksbom.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige buksbom ball busk er 70cm i diameter og veldig naturtro,dette er et av våree premium produkter. Våre kunstige uteplanter kan bruker både inne og ute da de er godt uv-behandlet. Uv-behandlingen foregår under produksjon hvor det blandes inn i selve fargeprosessen for og sikre jevn og god behandling av hele produktet, dermed blir våre kunstige uteplanter godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen uv-behandla kunstige planter. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være godt rustet til sollyset er våre kunstige buksbom også svært værbestandige nettopp på grunn av dens runde kompakte form. Som alt annet vil de selvfølgelig stå best i litt le for den sterkeste vinden, de må også festes godt. Dersom du følger disse rådene kan du ha våre kunstige buksbom på uteplassen året rundt. Det er ikke lett og holde buksbom fine og grønne her i vårt nordiske klima, de har en tendens til og bli ujevne i fargen og tørre, prøv våre kunstige buksom og se forskjellen.

  VEDLIKEHOLD

  Her kreves det igrunnen ikke noe arbeid, kun en liten dusj med hageslangen i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Legges bare i toppen av passende potte eller annen innretning. Diameteren på ballen er 70cm og den kommer uten stamme. Den fremstår veldig naturlig. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7233-UV
  EAN
  8719075762820
  Diameter
  70cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Ingen
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Busk UV D70cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Ball Busk UV D70cm
  På lager
  NOK 3.990,00 Ink. mva