Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball På Stamme Romerstil 55cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Buksbom Ball På Stamme Romerstil H55cm, D40cm Kunstig Buksbom Ball På Stamme "Romerstil" kommer i 6 forskjellige størrelser med en diameter på 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm og 80 cm. Våre falske buksbomballer er laget av det beste materiale for å sikre at de tåler både vær og vind og ser frodige og sunne ut i mange år...

  Kunstig Buksbom Ball På Stamme Romerstil H55cm, D40cm

  Kunstig Buksbom Ball På Stamme "Romerstil" kommer i 6 forskjellige størrelser med en diameter på 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm og 80 cm.

  Våre falske buksbomballer er laget av det beste materiale for å sikre at de tåler både vær og vind og ser frodige og sunne ut i mange år. Visuelt sett er buksbomballene våre veldig imponerende. Dette oppnås gjennom de vakre nyanser av mellom- lyse og mørke blader som er med å skape bildet av en ekte levende buksbom. Mot midten av buksbomen har løvverket en rik mørkegrønn farge som brukes til å etterligne fjorårets løvvekst, og ytterst på grenene er bladene lysere og simulerer ny vekst. Dette matches i så måte en 100% botanisk nøyaktig bladstruktur.

  Kvalitet
  Våre kunstige buksbomballer er av førsteklasses kvalitet, laget av tekstil og plast av topp kvalitet for å sikre at de ser frodige og sunne ut i mange år Hvor kan jeg bruke denne kunstige buksbomballen? Kunstige buksbomballer ser nydelige ut enten det er ved inngangen til huset, hotellet eller restauranten. Uansett er disse falske buksbomene perfekte for utendørs bruk. Alle våre Buksbomballer er UV-beskyttet, noe som betyr at de er tåler sollys og vil ikke misfarges eller falme. 

  Stell og vedlikehold
  Våre kunstige buksbomballer ser vakre ut i enten en høy potte, eller om man bruker flere sammen i en større plantekasse. En liten dusj med hageslangen en gang i blant holder den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Stilen med buksbom baller dateres tilbake til romertiden, og er et stilrent grønt plantealternativ som man definitivt kan kalle for tidløst og vakkert!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB7240
  EAN
  8719075760765
  Høyde
  55cm
  Diameter
  40cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Buksbom
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18cm x H15cm
  Dreneringshull
  Ja
  Bladfarge
  Ja
  Antall blader
  936

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball På Stamme Romerstil 55cm
  Kunstig Buksbom Ball På Stamme Romerstil 55cm
  På lager
  NOK 1.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »