Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom ball busk UV D50cm

  -30%
  AMB Kunstig Buksbom ball busk UV D50cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL D:50x50CM Den krever ingen montering, den legges bare enkel på toppen av passende potte eller annen innretning  og du fester den etter behov. Våre kunstige buksbom baller er veldig naturtro og vi har levert disse ut flere steder i Europa, blant annet til hoteller, vi har levert kunstige buksbom til sykehus og også til rest...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL D:50x50CM

  Den krever ingen montering, den legges bare enkel på toppen av passende potte eller annen innretning  og du fester den etter behov. Våre kunstige buksbom baller er veldig naturtro og vi har levert disse ut flere steder i Europa, blant annet til hoteller, vi har levert kunstige buksbom til sykehus og også til restauranter. Disse er nydelig og de passer også fint inn i hjemmet. Løvverket er laget av førsteklasses tekstil og plast  for og sikre at de holder seg fine og frodige i mange år fremover. Bladene har en rik mørkegrønn farge innerst på grenene og litt lysere blader ytterst for og simulere ny vekst. 

  UV-BEHANDLET

  Alle våre kunstige uteplanter er uv-behandlet og for å sikre 100% behandling foregår uv-behandlingen under selve produksjonen av våre kunstige uteplanter. Dette skjer i farge prosessen hvor uv-stoffet blandes inn, dermed får våre kunstige uteplanter jevnt fordelt uv-behandling over hele planten slik at den er best mulig rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilb det beste på markedet innen uv-behandla kunstige planter. 

  VÆRBESTANDIG

  Alle våre kunstige uteplanter tåler godt vær og vind og da spesielt våre kunstige buksbom som er veldig kompakte og robuste mtp vind. Dersom disse festes godt er det ingenting i veien for at de kan stå og holde uteplassen din fin året rundt. De høyere uteplantene våre vil jo selvsagt være mer utsatt for skade av vinden, derfor anebfaler vi ofte at disse blir plassert litt i le for vinden eller at de tas inn til høst og vinterhalvåret. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter krever ingen stell med grønnefingre og det rette miljø. Alt vi anbefaler er en liten dusj i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  17.245
  EAN
  8714344171259
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Ingen
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Buksbom ball busk UV D50cm
  AMBKunstig Buksbom ball busk UV D50cm
  På lager
  NOK 2.490,00 Ink. mva