Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Busk UV 36cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BUSK H:36xD25CM Vår kunstige buksbom busk har en høyde på 36cm og en diameter på 35cm, den kommer i en svart standars plastpotte som er perfekt når man skal plassere den i en passende potte. Denne yndige saken er virkelig en blikkfanger, enten den plasseres inne i stua, på badet eller ute på veradaen. Den kan stå og skinne ...

  KUNSTIG BUKSBOM BUSK H:36xD25CM

  Vår kunstige buksbom busk har en høyde på 36cm og en diameter på 35cm, den kommer i en svart standars plastpotte som er perfekt når man skal plassere den i en passende potte. Denne yndige saken er virkelig en blikkfanger, enten den plasseres inne i stua, på badet eller ute på veradaen. Den kan stå og skinne i solen, for seg selv eller i en større oase av planter. Våre kunstige buksbom er produsert i tekstil og plast av førsteklasses kvalitet for og sikre fine og grønne planter i mange år fremover. 

  UV-BEHANDLET OG VÆRBESTANDIG

  Alle våre kunstige uteplanter er uv-behandlet. Vi gjør dette allerede i produksjonen hvor uv-stoffet blandes inn i farge prosessen, dermed blir våre kunstige planter godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen uv-behandla kunstige planter. Våre kunstige buksbom er også svært godt rustet for vær og vind da de er kompakte og robuste, disse kan dermed stå ute hele året. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD
  Våre kunstige buksbom ser vakre ut i enten en potte, eller om man bruker flere sammen i en større plantekasse. En liten dusj med hageslangen en gang i blant holder den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7241-UV
  EAN
  8719075762844
  Høyde
  36cm inkl. potte
  Diameter
  25cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø12cm x H11cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Busk UV 36cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Busk UV 36cm
  På lager
  NOK 369,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »