Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Dobbelball 150cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM DOBBELBALL H:150CM Kunstig Buksbom Dobbelball er en reell blikkfanger på 150cm og diameteren er på sitt bredeste 55cm. Denne falske buksbomen passer utmerket utenfor hjemmet, kontoret eller uteserveringen i restauranten. Buksbom planten har et naturlig utseende og særpreg med sine to buksbom baller i toppen av dens naturlige...

  KUNSTIG BUKSBOM DOBBELBALL H:150CM

  Kunstig Buksbom Dobbelball er en reell blikkfanger på 150cm og diameteren er på sitt bredeste 55cm. Denne falske buksbomen passer utmerket utenfor hjemmet, kontoret eller uteserveringen i restauranten. Buksbom planten har et naturlig utseende og særpreg med sine to buksbom baller i toppen av dens naturlige stamme. Den kommer i en standard plastpotte som avbildet, alt den trenger er en fin potte eller annen innretning og en plassering der du måtte ønske så er den klar. En sikker vinner. 

  UV-BESKYTTET OG VÆRBESTANDIG

  Våre kunstige uteplanter er alle uv-beskyttet. Dette er noe vi har stort fokus på for at de skal holde seg fine i mange år fremover. Uv-behandlingen av våre kunstige planter foregår allerede i produksjonen hvor uv-stoffet blandes inn i selve fargeprosessen av plantene. Dette for å sikre jevn og god fordeling over alle blader, slik blir våre kunstige planter veldig godt rustet for sollyset. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige uv-behandla planter. Da denne buksbomen har en lang tynn stamme med to brede ''baller'' i toppen vil selvfølgelig vinden kunne ta litt tak, her må man passe på at den festes veldig godt nedi potten og den kan ha godt av og få stå litt i le for de værste vindkastene.

  STELL OG VEDLIKEHOLD
  Våre kunstige uteplanter krever ingen spesiell stell, kun en liten dusj med hageslangen en gang i blant vil holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7255-UV
  EAN
  8719075762851
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  55cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18cm x H14cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Dobbelball 150cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Dobbelball 150cm
  På lager
  NOK 2.300,00 Ink. mva