Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Hekk Romerstil 100x20x50cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM HEKK ROMERSTIL 100cmX20cmX50cm Våre kunstige buksbom hekker er veldig fine og helgrønne buksbom hekker. Disse er perfekte til f.eks og skjerme innsyn på en glassbalkong, på kontoret for litt arbeidsro eller bare som en hekk - helt enkelt. Den trenger bare plasseres, den gjør seg veldig bra i toppen av en plantekasse, den fest...

  KUNSTIG BUKSBOM HEKK ROMERSTIL 100cmX20cmX50cm

  Våre kunstige buksbom hekker er veldig fine og helgrønne buksbom hekker. Disse er perfekte til f.eks og skjerme innsyn på en glassbalkong, på kontoret for litt arbeidsro eller bare som en hekk - helt enkelt. Den trenger bare plasseres, den gjør seg veldig bra i toppen av en plantekasse, den festes ved å bruke tau eller annet fra selverammen inni hekken og ned i potten. Våre kunsige buksbom hekker har en mørkegrønn farge på bladverket og ytterst noen lyse grønne blader som skal simulere ny vekst. Buksbommene våre er laget i plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for å sikre frodige og grønne kunstige blader i mange år fremover. 

  UV-BEHANDLET OG VÆRBESTANDIG

  Alle våre kunstige uteplanter er uv-behandlet. Det vil ikke si at vi gir dem en liten dusj med en sprayflaske, men for å sikre jevn og god behandling av hele den kunstige planten skjer dette allerede under produksjonen her hos oss. Uv-stoffet blandes inn i farge prosessen for og sikre jevn fordeling og slik at den kunstige planten er godt rustet for sollys i mange år fremover. Vi streber etter og det beste på markedet innen kunstige uv-behandla planter. Selv om alle våre kunstige uteplanter kan stå ute, er det noen som vi anbefaler og ta inn til vinteren, dette gjelder f.eks høye og brede kunstige planter. Men vår kunstige buksbom hekk er kompakt og sterk og dersom den er festet godt nok kan denne holde uteplassen din fin året rundt. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD
  Våre kunstige uteplanter krever ingen spesiell stell, kun en liten dusj med hageslangen en gang iblant vil holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige buksbom hekken står ute i en plantekasse må du ha dreneringshull i plantekassen slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB75100-50
  EAN
  8719075760826
  Høyde
  50cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Produkt
  Buksbom
  Lengde
  100cm
  Bredde
  20cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Hekk Romerstil 100x20x50cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Hekk Romerstil 100x20x50cm
  På lager
  NOK 2.990,00 Ink. mva