Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Kule UV 50cm

  -10%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM KULE MED STAMME 50CM Våre kunstige buksbom har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Denne kunstige buksbomen h...

  KUNSTIG BUKSBOM KULE MED STAMME 50CM

  Våre kunstige buksbom har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Denne kunstige buksbomen har en ekte stamme og en rund buksbombusk i toppen, denne er veldig flott om den blir festet i en potte, fyllet med leca og pyntestein på toppen. Potten kan enten være lav eller høy, vi har erfart at det blir en veldig flott kombinasjon. Vi har et stort potte sortiment under kategorien potter og tilbehør

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige uteplanter er uv-behandlet, men de er ikke bare lett sprayet over for hånd. Her foregår uv-behandlingen under selve produksjonen hvor uv-stoffet blandes inn i farge prosessen til de kunstige plantene. Dette for og prøve å sikre at hele den kunstige plantens bladverk er uv-behandlet og godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter.

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være godt rustet til sollyset er våre kunstige buksbom også svært værbestandige nettopp på grunn av dens runde kompakte form. Som alt annet vil de selvfølgelig stå best i litt le for den sterkeste vinden, de må også festes godt. Dersom du følger disse rådene kan du ha våre kunstige buksbom på uteplassen året rundt. Det er ikke lett og holde buksbom fine og grønne her i vårt nordiske klima, de har en tendens til og bli ujevne i fargen og tørre, prøv våre kunstige buksom og se forskjellen.

  VEDLIKEHOLD

  Her kreves det igrunnen ikke noe arbeid, kun en liten dusj med hageslangen i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7221UV
  EAN
  7221UV
  Høyde
  50cm
  Diameter
  30cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø12cm x H11cm
  Produkt
  Buksbom

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Kule UV 50cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Kule UV 50cm
  På lager
  NOK 749,00 Ink. mva