Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Kule UV 65cm

  -10%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM KULE UV 65CM Eksklusiv hos ambiplants.  Kunstig Buksbom som passer utmerket ved inngangen til hjemmet, kontoret eller restauranten. Denne kunstige buksbom planten har et naturlig utseende og preg. Planten kan brukes utendørs. Denne planten kan også utsettes for vind og uvær. Våre kunstige planter settes i potte som kan tilpas...

  KUNSTIG BUKSBOM KULE UV 65CM

  Eksklusiv hos ambiplants. 

  Kunstig Buksbom som passer utmerket ved inngangen til hjemmet, kontoret eller restauranten. Denne kunstige buksbom planten har et naturlig utseende og preg. Planten kan brukes utendørs. Denne planten kan også utsettes for vind og uvær. Våre kunstige planter settes i potte som kan tilpasses etter eget ønske. Buksbom planten har en høyde på 65cm. Kulen har en diameter av 55cm. Her får du en kunstig buksbom med ekte stamme og veldig naturtroe blader med et fint og levende spill i seg. Dette er virkelig en premium utgave av en kunstig buksbom. I tillegg er denne kunstige planten UV behandlet slik at den holder seg i mange år ved bruk ute. 

  KVALITET
  Våre kunstige buksbomballer er av førsteklasses kvalitet, laget av tekstil og plast av topp kvalitet for å sikre at de ser frodige og sunne ut i mange år Hvor kan jeg bruke denne kunstige buksbomballen? Kunstige buksbomballer ser nydelige ut enten det er ved inngangen til huset, hotellet eller restauranten. Uansett er disse falske buksbomene perfekte for utendørs bruk. Alle våre Buksbomballer er UV-beskyttet, noe som betyr at de er tåler sollys og vil ikke misfarges eller falme. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD
  Våre kunstige buksbomballer ser vakre ut i enten en høy potte, eller om man bruker flere sammen i en større plantekasse. En liten dusj med hageslangen en gang i blant holder den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7222UV
  EAN
  8719075762639
  Høyde
  65cm
  Diameter
  55cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø11cm x H10cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Kule UV 65cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Kule UV 65cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva