Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Lilla Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM LILLA PLANTEVEGG MATTE UV 50X50CM Gi veggen din nytt liv ved å kle den opp i en kunstig grønn og lilla nydelig plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være en frisk pust for ditt interiør eller din uteplass. Vår kunstige bukbsom lilla plantevegg matte er visuelt og fysisk meget imponerende, de...

  KUNSTIG BUKSBOM LILLA PLANTEVEGG MATTE UV 50X50CM

  Gi veggen din nytt liv ved å kle den opp i en kunstig grønn og lilla nydelig plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være en frisk pust for ditt interiør eller din uteplass. Vår kunstige bukbsom lilla plantevegg matte er visuelt og fysisk meget imponerende, den har grønn buksbom som base og lilla fine blomster. Den er laget av utmerket plast og tekstil for og sikre deg nærmest evigvarende planteveggmatter. Denne kunstige lilla buksbom matten gjør seg veldig bra som heldekkende på en stor eller liten vegg, inne eller ute. Den kan også klippes til og rammes inn som et bilde for et attraktivt blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er nærmest helt vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap, vanning eller det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute i vind og vær. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. Merk at våre kunstige planteveggmatter får noe kortere levetid dersom de henger ute året rundt. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter klarer alle å montere. De produseres med et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved å klikke dem i sammen -  deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig å klippe mattene til i en bestemt fasong og/eller størrelser. Vår kunstige buksbom lilla plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering eller ta kontakt med oss for andre spørsmål.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318005
  EAN
  8719075768747
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Lilla
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Lilla Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Buksbom Lilla Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva