Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Pyramide Romerstil UV 90cm

  Produktbeskrivelse
  Ny eksklusiv hos ambiplants  Kunstig Buksbom Pyramide Romerstil 90cm Våre Kunstige buksbom med navnet Romerstil er en buksbom familie hvor du finner 6 ulike buksbom i flere størrelser. Her presenteres en av våre Kunstig buksbom Pyramider i Romerstil, den er 90cm høy. Den har et tett og unikt bladverk i en dyp og nordisk rik grønnfarg...

  Ny eksklusiv hos ambiplants 

  Kunstig Buksbom Pyramide Romerstil 90cm

  Våre Kunstige buksbom med navnet Romerstil er en buksbom familie hvor du finner 6 ulike buksbom i flere størrelser. Her presenteres en av våre Kunstig buksbom Pyramider i Romerstil, den er 90cm høy. Den har et tett og unikt bladverk i en dyp og nordisk rik grønnfarge. Rundt om vil du se noen litt lysere blader som skal simulere ny vekst. Stammen på denne kunstige buksbommen er ekte, vi synes at dette gjør denne falske buksbommen mer naturtro. Stammen er støpt nedi en standard plastpotte for å gjøre det enklere for deg å ¨plante¨ i en potte, dette gir også god stabilitet. Utmerket til uteplassen, enten ved inngansparitet hjemme, på kontoret eller kanskje på verandaen, det er også veldig fint å kombinere sammen med flere av de nordisk grønne kunstige buksbommene. Våre kunstige buksom er laget av førsteklasses tekstil og plast av topp kvalitet slik at vi kan sikre deg fine og ikke minst frodige kunstige planter som varer og varer. Vi har jobbet nøye med bladene ned til den minste detalj, det er også mindre å større blader rundt om på våre buksbom, noe som virkelig gir det naturtro utrykket vi ønsker. 

  Uv-beskyttet 

  Alle våre kunstige buksbom Romerstil er uv-beskyttet og med det mener vi at de er behandlet allerede fra fargeprosessen - uv-stoffet blandes inn allerede i produksjonen av våre kunstige planter for og sikre grundig og jevn uv-beskyttelse over hele busken. Uv-beskyttelsen styrker bladene mot solen å gjør at de holder på den fine dype grønnfargen i flere år fremover. 

  Potte eller Plantekasse?

  Valgets kval. Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss slik at du skal kunne finne noe du liker, men som også passer med våre produkter. Dersom du skal ha din kunstige buksbom i en potte vil vi gjerne hjelpe med å finne den riktige størrelsen slik at planten holder seg stabil og fin! Dersom du velger plantekasse og kombinerer med flere av samme eller andre i samme buksbom familie vil dette bli et utrolig fint tilbehør i din hage. Titt innen vår potte kategori og spør oss gjerne dersom det er noe du lurer på.

  Stell og Vedlikehold

  Våre kunstige buksbom er laget for å kunne brukes ute, de er solide og krever igrunn ingen vedlikehold lik ekte planter, men som alt annet enten det er inne eller ute vil det kunne bli skittent og støvete. Vi anbefaler da å spyle dem med vannslangen en gang i mellom, da vil de holde seg rene, pene å fri for skitt og støv.    

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB7490
  Høyde
  90cm
  Diameter
  40cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Buksbom
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø15cm x H13cm
  Dreneringshull
  Ja
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Pyramide Romerstil UV 90cm
  Kunstig Buksbom Pyramide Romerstil UV 90cm
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »