Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Spiral Romerstil UV 120cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Ny eksklusiv hos ambiplants  Kunstig Buksbom Spiral Romerstil UV 120cm Våre Kunstige buksbom med navnet Romerstil er en buksbom familie hvor du finner 6 ulike buksbom i flere størrelser. Her presenteres en av våre Kunstig buksbom Spiraler i Romerstil, den er 120cm høy, finnes også i 90cm. Den har et tett og unikt bladverk i en dyp o...

  Ny eksklusiv hos ambiplants 

  Kunstig Buksbom Spiral Romerstil UV 120cm

  Våre Kunstige buksbom med navnet Romerstil er en buksbom familie hvor du finner 6 ulike buksbom i flere størrelser. Her presenteres en av våre Kunstig buksbom Spiraler i Romerstil, den er 120cm høy, finnes også i 90cm. Den har et tett og unikt bladverk i en dyp og nordisk grønnfarge og er litt av et blikkfang med sin flotte spiral form. Rundt om vil du se noen litt lysere blader som er der for å simulere ny vekst. Stammen på alle våre kunstige buksbom Romerstil er ekte, den kommer støpt nedi en standard plastpotte for å gjøre det mye enklere for deg å ¨plante¨ i en potte, dette gir også god stabilitet ved litt vind og vær. Utmerket til uteplassen, enten ved inngansparitet hjemme, på kontoret eller kanskje på verandaen, det er også veldig fint å kombinere sammen med flere av de nordisk grønne kunstige buksbommene. Våre kunstige buksom er laget av førsteklasses tekstil og plast av topp kvalitet slik at vi kan sikre deg fine og ikke minst frodige kunstige planter som varer og varer. Vi har jobbet nøye med bladene ned til den minste detalj, det er også mindre å større blader rundt om på våre buksbom, noe som virkelig gir det naturtro utrykket vi ønsker. 

  Uv-beskyttet 

  Alle våre kunstige buksbom Romerstil er UV-beskyttet og med det mener vi at de er behandlet allerede fra fargeprosessen - uv-stoffet blandes inn allerede i produksjonen av våre kunstige planter for og sikre en jevn og grundig uv-beskyttelse over hele den falske busken. Uv-beskyttelsen styrker bladene godt mot solen å gjør at de holder på den dype, rike grønnfargen i flere år fremover. 

  Potte eller Plantekasse?

  Det er ikke alltid så lett og velge tilbehør til den nye kunstige planten, men vi har et stort utvalg her hos oss og håper du kan finne noe som passer din smak. Dersom du har spørsmål om best egnet størrelse eller andre ting er det bare og spørre. Den kunstige buksbom spiralen er like flott alene i en potte som den er i en plantekasse kombinert med flere uekte planter så her er det bare og velge det du ønsker. Ta en titt på vårt utvalg her

  Stell og Vedlikehold

  Våre kunstige buksbom er laget for å kunne brukes ute, de er solide og krever igrunn ingen vedlikehold lik ekte planter, men som alt annet enten det er inne eller ute vil det kunne bli skittent og støvete. Vi anbefaler da å spyle dem med vannslangen en gang i mellom, da vil de holde seg rene, pene å fri for skitt og støv. Dersom din kunstige buksbom spiral skal stå ute vil vi anbefale at den står litt i le for de aller værste vindkastene, det er også anbefalt at den tas inn i vintersesong da dette vil kunne gi ektra lang levetid.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB73120
  Høyde
  120cm
  Diameter
  40cm
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Dreneringshull
  Ja
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø15cm x H13cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Buksbom

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Spiral Romerstil UV 120cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Spiral Romerstil UV 120cm
  På lager
  NOK 1.890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »