Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Calathea 80cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CALATHEA 80CM Vår kunstige Calathea er en nydelig grønn stueplante, eller kjøkkenplante, eller baderomsplante - den passer rett og slett overalt. Dette er en grønn skjønnhet og vi kan ikke annet enn å skryte av denne. Den kommer i en standard plastpotte slik at den enkelt kan plasseres rett i din utvalgte potte. Opp springer mange...

  KUNSTIG CALATHEA 80CM

  Vår kunstige Calathea er en nydelig grønn stueplante, eller kjøkkenplante, eller baderomsplante - den passer rett og slett overalt. Dette er en grønn skjønnhet og vi kan ikke annet enn å skryte av denne. Den kommer i en standard plastpotte slik at den enkelt kan plasseres rett i din utvalgte potte. Opp springer mange tynne rørstammer i forskjellige nyanser av grønn som ender med de flotte ruglete bladene, noen strekker seg lenger en andre for å gi et så naturtro utrykk som mulig. Bladene har naturtroe detaljer og neders kan du se noen mørke detaljer, alt for å få den kunstige planten så naturlig som overhode mulig.

  VEDLIKEHOLD

  Det krever lite til nærmest ingen vedlikehold av våre kunstige planter, ingen riktig mengde sollys og vann ei noen grønne fingre, alt den behøver er som alt annet - en liten støvtørk i ny og ne. Det kan man enten gjøre ved å dra en fuktig fille over bladene eller man kan gi hele planten en liten dusj. 

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

  Valgets kval.. Her passer begge deler like bra, men hva er det du skal ha? Skal du ha den enkle kunstige plante er det jo så klart en potte du er ute etter og da denne kunstige planten har blader som buer ut kan du ha litt størrelse på potten, men den kan også være liten da det ikke kreves noe vokseplass til røtter. Vi anbefaler en potte på mellom 20 og 30 cm. Dersom du ønsker å løfte planten opp har vi også høyere potter med innsats i, da kan du løfte den kunstige planten opp hele 40-60cm fra gulvet. Er det plantekasse du er ute etter har vi et stort utvalg av dette, denne kunstige planten er flott sammen med flere av samme eller kombinert med andre sorter, da den er helgrønn er den enkel når det gjelder sammensetning med andre planteslag. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0963
  EAN
  8719075761496
  Høyde
  80 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Kunstig stamme
  Produkt
  Calathea

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Calathea 80cm
  GreenmoodsKunstig Calathea 80cm
  På lager
  NOK 1.179,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »