Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Croton Plante 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CROTON PLANTE 120CM Vår kunstige Croton plante er et blikkfang uten like med sitt merkbare utseende og naturlige stamme. Croton planten er opprinnelig en uteplante i tropiske strøk, men har blitt adoptert inn hos oss som en potteplante her i vårt nordiske klima. Det vi synes er fantastisk med croton planten er dens flotte blader og deta...

  KUNSTIG CROTON PLANTE 120CM

  Vår kunstige Croton plante er et blikkfang uten like med sitt merkbare utseende og naturlige stamme. Croton planten er opprinnelig en uteplante i tropiske strøk, men har blitt adoptert inn hos oss som en potteplante her i vårt nordiske klima. Det vi synes er fantastisk med croton planten er dens flotte blader og detaljene den bærer på dem, vår kunstige croton plante har nøye etterlignede blader, noen av bladene er mørke grønne og noen litt lysere grønne, men alle har de flotte detaljerte bladnerver som er veldig synlige og ulike blad for blad. Har du en plass i stua, eller kanskje noen mangler av grønne planter på kontoret? Velg denne da vel, en flott kunstig plante som er 120cm høy og har en diameter på 55cm, råkul og som man kanskje ikke ser alle andre plasser.

  FORDELER VED OG HANDLE KUNSTIG 

  Man kan alltid ramse opp mange fordeler, men det er jo også alltid noen ulemper med alt og vi er ikke noen ekte-plante hatere, tvert imot. Vi har bare gode forhold til ekte planter, men vi vet også at ekte planter ikke alltid har et godt forhold til oss her i vårt nordiske og litt tørre klima, og vi synes ikke det er bra med bruk å kast av planter når de blir stående å tørke ut på et kontor eller når en flott levende plante lengter etter eller svis av solen. Vi vil tilby noe som vi har jobbet hardt med å få så naturtro som mulig slik at dere kan få nettopp den ekte plantens nydelig utseende, men i kunstig form. På denne måten blir det ikke noen vonde leveforhold for planter. På kontoret vil gjerne miljøet være litt opp og ned, i helger vil kanskje kontoret være kaldt å mørkt, bare denne lille forskjellen kan ha all betydning for en plante, med våre kunstige planter trenger du ikke tenke på om vinduene slipper inn for mye eller for lite sollys, du trenger ikke ha den rette temperatur eller være avhengig av at noen husker å gi vann til plantene. Våre kunstige planter vil trives uansett hvor de plasseres, de vil stråle i solen å holde kontoret friskt og grønt uke etter uke, år etter år. Dette samme gjelder i hjemmet, her kan du bruke de plassene som kanskje ikke er best for ekte planter til å dekorere med nydelige kunstige planter. Fordelene er mange, så finn din utvalgte kunstige plante i dag! 

  POTTE

  Hvilken potte du ønsker er helt opp til deg, og vår kunsitge Croton plante vil passe i de fleste- har du høyt under taket eller skal den stå i et stort rom vil en høy potte løfte den opp og øke dens utstråling. Eller vil du beholde dens allerede fine høyde så har vi et stort utvalg potter til dette, mulighetene er mange, skal den være glanset eller matt, høy eller lav, lys eller mørk osv, ta en titt på vårt store utvalg potter og plantekasser her. Og vær ikke redd for og spørre oss dersom du har spørsmål ang planten, pottevalg eller bare noe helt annet.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5504
  EAN
  5504
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  55cm
  Farge
  Grøn/gul/rød
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5xm x D12,5cm
  Produkt
  Croton
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Croton Plante 120cm
  GreenmoodsKunstig Croton Plante 120cm
  På lager
  NOK 1.249,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »