Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Cycas Palme Tre 135cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CYCAS PALME 135CM Kunstig Cycas Palmen vår er 135cm høy og er en flott gulvplante. Visste du at dette er en av de mest populære palmene i konglepalmeslekten og stammer opprinngelig helt fra sørlige Japan. Men med vår Kunstige Palme trenger du ikke og få dårlig samvittighet for den kalde overgangen, tvert imort. Vår falske Cycas pal...

  KUNSTIG CYCAS PALME 135CM

  Kunstig Cycas Palmen vår er 135cm høy og er en flott gulvplante. Visste du at dette er en av de mest populære palmene i konglepalmeslekten og stammer opprinngelig helt fra sørlige Japan. Men med vår Kunstige Palme trenger du ikke og få dårlig samvittighet for den kalde overgangen, tvert imort. Vår falske Cycas palme er veldig naturtro, den har flere delte stammer med mange palmeblader i nydelige grønne nyanser. Vi garanterer at denne vil gi nøyaktig det eksotiske preget du er ute etter. 

  Vår kunstige Cycas palme kommer i en standars plastpotte, som avbildet. Denne potten er planten støpet fast nedi, den har da litt tyngde i seg som vil hjelpe med stabilitet av planten. Her er det bare og finne den rette potten eller innretningen du ønsker. Vi har et stort utvalg potter i vår nettbutikk. Ta en titt og bestill et komplett produkt idag, Vi hjelper deg gjerne med råd om passelig størrelse på potten og annet om det skulle være noe. Da er det bare og finne den perfekte plassering for din nye kunstige plante og jobben er gjort.

  FORDELER VED Å KJØPE KUNSTIG

  Det er mange fordeler ved og kjøpe kunstige planter. De er blant annet 100% allergivennlige. De er vedlikeholdsfrie så det kreves ingen plantekunskap eller grønne fingre. Våre planter er for alle, så dersom du ikke har grønne fingre, kunskap eller tid så er løsningen kunstige planter. De trenger kun en liten støvtørk i ny og ne.

   

   

  Kategori: Kunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4005
  EAN
  8719075762899
  Høyde
  135 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Cycas Palme Tre 135cm
  GreenmoodsKunstig Cycas Palme Tre 135cm
  På lager
  NOK 2.090,00 Ink. mva