Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Diffenbachia 40cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG DIFFENBACHIA 40CM  Kunstig Diffenbachia 40cm, denne er veldig fin og naturtro med sine detaljerte blader, bladene har en grønn frisk farge og kremhvite detaljer helt innerst mot stilken. Denne kunstige planten har flere ting som gir den lille prikken over i en, ikke bare de detlaljerte flotte bladene, men også den kule brune ''stammen...

  KUNSTIG DIFFENBACHIA 40CM 

  Kunstig Diffenbachia 40cm, denne er veldig fin og naturtro med sine detaljerte blader, bladene har en grønn frisk farge og kremhvite detaljer helt innerst mot stilken. Denne kunstige planten har flere ting som gir den lille prikken over i en, ikke bare de detlaljerte flotte bladene, men også den kule brune ''stammen'' som den springer ut fra, vi synes det er med på og løfte hele planten til et nytt nivå, den detaljen gjør hele planten litt ekstra fin og gjør at dette er en ordentlig blikkfanger. Den er ikke så stor, men den fyller likevel rommet. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD

  Vår kunstige diffenbachia krever ingen vedlikehold eller annen plantekunnskap for den saks skyld, ei trenger du heller ha noen interesse for dette. Våre kunstige planter og blomster er for alle som vil ha det fint, så enkelt er det. Finn en plass du vil ha den, brett litt på bladene til du får ditt ønskede resultat og tada, en stk ferdig kunstige plante som ska stå og implementere ditt interiør så lenge du måtte ønske, krever kun en liten støvtørk i ny og ne slik som alt annet.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE?

  Hm, det er ikke alltid så lett og velge potte. Og ofte er jo det viktig for selve resultatet. Finn først ut om du ønsker en plante i en potte eller om du ønsker en større anretning som feks flere planter i en større plantekasse. Vi har et stort utvalg potter og garantert noe av det du kunne trenge, klikk deg inn på vårt sortiment og finn det som passer deg og din nye kunstige plante. Spør oss gjerne om tips og triks dersom du trenger det. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5301
  EAN
  8719075768624
  Høyde
  40 cm
  Diameter
  35 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø11 x H9
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Diffenbachia

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Diffenbachia 40cm
  GreenmoodsKunstig Diffenbachia 40cm
  På lager
  NOK 489,00 Ink. mva