Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Dracaena Tre 180cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Dracaena Tre 180cm Kunnstige trær er helt unikt og flott til dekor hjemme, på kontoret eller til hytten. De trenger lite til ingen stell og holder seg flotte i mange år. Kunstige Dracaena-trær er også et flott dekorativt element i interiørdesign. Disse trærne kan plasseres i hjørner av rommet eller langs vegger for å skape et natu...

  Kunstig Dracaena Tre 180cm

  Kunnstige trær er helt unikt og flott til dekor hjemme, på kontoret eller til hytten. De trenger lite til ingen stell og holder seg flotte i mange år. Kunstige Dracaena-trær er også et flott dekorativt element i interiørdesign. Disse trærne kan plasseres i hjørner av rommet eller langs vegger for å skape et naturlig og beroligende miljø.

  Dracaena er en meget populær plante også i kunstig variant her fra ambiplants. Mange kjenner seg nok igjen i at flere planter skal være lettstelte, men så klarer vi ikke holde liv i dem allikevel. Alle planter krever ulik grad varme eller vann, lys eller skygge. Det gjør ikke de kunstige plantene og blomstene fra ambiplants. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55196GM
  EAN
  8785275975094
  Høyde
  180cm
  Diameter
  75cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H19cm x D24
  Antall blader
  130
  Antall stammer
  2
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Dracaena Tre 180cm
  GreenmoodsKunstig Dracaena Tre 180cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »