Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eføy Grønn 70cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig eføy, denne har en nydelige grønnfarge og er 70cm lang på sitt lengste. Den kan formes og bøyes litt etter eget ønske og bruk. Denne er veldig stilig og vil virkelig freshe opp rommet den står i. Enten den monteres opp på vegg eller om den settes sammen med andre planter i en potte.  Visste du at Eføy opprinnelig er en litt vanske...

  Kunstig eføy, denne har en nydelige grønnfarge og er 70cm lang på sitt lengste. Den kan formes og bøyes litt etter eget ønske og bruk. Denne er veldig stilig og vil virkelig freshe opp rommet den står i. Enten den monteres opp på vegg eller om den settes sammen med andre planter i en potte. 

  Visste du at Eføy opprinnelig er en litt vanskelig plante, at den krever kjølige omgivelser med høy luftfuktighet og helst ingen sollys, og i tillegg at alt ved planten er giftig? Vel, se vårt store utvallg av kunstige eføy her på nettsiden så slipper du å tenke på noe som helst, alt som kreves er eventuelt en liten støvtørk i ny og ne.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.957
  EAN
  8714344202588
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Grønn/hvit
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Eføy
  Høyde
  70 cm

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Eføy Grønn 70cm
  AMBKunstig Eføy Grønn 70cm
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »