Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eføy Med Druer 186cm

  Greenmoods Kunstig Eføy Med Druer 186cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG DRUE EFØY 186CM Denne kunstige girlanderen har flotte grønne eføy blader i litt forskjellige størrelser å nyanser, men det spesielle og flotteste med den er dureklasene som henger flott ned slik du finner dem i naturen. Dette er det perfekte valget om du skal bygge rundt en stolpe, trapperekkverk eller bare skal pynte langs vinduskarm...

  KUNSTIG DRUE EFØY 186CM

  Denne kunstige girlanderen har flotte grønne eføy blader i litt forskjellige størrelser å nyanser, men det spesielle og flotteste med den er dureklasene som henger flott ned slik du finner dem i naturen. Dette er det perfekte valget om du skal bygge rundt en stolpe, trapperekkverk eller bare skal pynte langs vinduskarmen å kanskje lage noe som etterligner klatrende eføy. Muligehetene er mange, men valget bør være enkelt, prøv ut denne flotte kunstige eføy girlanderen med kunstige druer, den kan også bygges sammen med flere fra vårt utvalg kunstige girlander og hengeplanter for og lage en oase. Spør oss gjerne om inspirasjonsbilder eller tips og triks til oppheng. 

  Det beste med våre kunstige planter, blomster, girlander osv er at det ikke krever noe av deg, ingen riktig temperatur for og holde bladene fine, ingen vanning eller noe plante kunnskap i det hele tatt, alt vi anbefaler er som du allerede må gjøre med alt annet du har- gi det en liten støvtørk eller dusj i ny og ne. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0833FR
  EAN
  8719075762547
  Lengde
  186 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grønn
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Eføy

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Eføy Med Druer 186cm
  GreenmoodsKunstig Eføy Med Druer 186cm
  På lager
  NOK 474,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »