Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eiketre 180cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Eiketre 180cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Eiketre 180cm Dette grønne flotte kunstig eiketreet passer perfekt til enhver type innrednings stil. Grønnfargen fra planten gir rommet et friskt preg uansett hvilket interiør du har. Med våre falske planter kan du også enkelt innrede rom som mangler dagslys eller annet som planter trenger for å trives. Høy kvalitet og holdbarhet: ...

  Kunstig Eiketre 180cm

  Dette grønne flotte kunstig eiketreet passer perfekt til enhver type innrednings stil. Grønnfargen fra planten gir rommet et friskt preg uansett hvilket interiør du har. Med våre falske planter kan du også enkelt innrede rom som mangler dagslys eller annet som planter trenger for å trives.

  Høy kvalitet og holdbarhet:
  En kunstige plante tenker mange at kanskje er litt dyrt. Vi prøver å kunne tilby kunstige planter til alle samtidig som at våre kunstige planter er av høy kvalitet plast og tekstil, vi vil at den kunstige planten skal vare og vare, og når du er lei den håper vi den kan fortsette hos noen andre. Derfor er det lurt å huske at dette er et engangsbeløp som du raskt henter inn igjen dersom du sammenligner det med kjøp av tropiske/sensitive ekte planter som ikke er laget for å tåle vårt nordiske klima.

  Hvorfor skal du kjøpe en kunstige plante:

  Vi synes at alle bør kjenne på fordelene ved og ha grønne omgivelser. Og det estetiske er viktig i et rom hvor man trenger å føle seg vel, enten det er på jobb for bedre konsentrasjon eller for inspirasjon. Men også hjemme for å slappe godt av å kjenne på en god og varm tilstedeværelse. Vi mener at bare det og ha grønne planter rundt seg, ekte eller kunstig vil gi deg nettopp disse godene.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55326
  EAN
  8719075761373
  Høyde
  180cm
  Diameter
  90-100cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H17,5cm x D19,5cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Eiketre 180cm
  GreenmoodsKunstig Eiketre 180cm
  På lager
  NOK 2.590,00 Ink. mva