Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Elvegress Grønn 120cm

  -20%
  AMB Kunstig Elvegress Grønn 120cm
  Produktbeskrivelse
  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante.Denne elegante gressplanten er ab...

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante.

  Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn, denne er veldig tett i stråene noe som vi synes gjør denne falske gressplanten ekstra fin og se på. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat. 
  Vi har et stort utvalg potter som passer veldig bra sammen med våre kunstige gressplanter, ta en titt!   *Plantene leveres i standard plastpotte, som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.593C
  EAN
  8714344159523
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø15 x H13 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Elvegress Grønn 120cm
  AMBKunstig Elvegress Grønn 120cm
  På lager
  NOK 849,00NOK 679,00 Ink. mva