Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eukalyptus Deluxe Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG EUKALYPTUS DELUXE PLANTEVEGG UV 50X50CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en flott kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil løfte ditt interiør eller din uteplass til nye høyder, det er litt av et blikkfang. Vår kunstige Eukalyptus deluxe plantevegg matter er veldig imponerende å naturt...

  KUNSTIG EUKALYPTUS DELUXE PLANTEVEGG UV 50X50CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en flott kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil løfte ditt interiør eller din uteplass til nye høyder, det er litt av et blikkfang. Vår kunstige Eukalyptus deluxe plantevegg matter er veldig imponerende å naturtro, det er mye spill i denne plantematten, med sine flotte rike eukalyptus grønne eukalyptus blader som strekker seg godt ut fra veggen og gir en veldig "levende" effekt. Den er laget av utmerket tekstil og plast. Våre kunstige plantevegger er visuelt sett veldig imponerende! Gjør seg veldig bra som heldekkende på en vegg, inne eller ute. Den kan også klippes til og rammes inn som et bilde for et flott blikkfang.

  Ideer til plantevegg, les våre her.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er godt og nøye uv-behandlet, dette er gjort under selve produksjonen for å sikre jevn og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. Vil merke at dersom eukalyptus matten er veldig utsatt for hardt vær og vind vil dette forkorte ned noe på levetiden.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, da spesielt dersom de står ute, som alt annet. Anbefaler da en enkel og kjapp dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige eukalyptus deluxe plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering og/eller spør oss om du lurer på noe som helst.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318015
  EAN
  8719075768846
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Eukalyptus
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Eukalyptus Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Eukalyptus Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 269,00 Ink. mva