Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eustoma Real Touch Lysrosa 72cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Eustoma Lysrosa Real Touch 72cm  En livaktig kunstig blomst som passer perfekt i en vakker blomsterbukett. Du kan helt fint velge vanlig kunstige blomster, kun real touch blomster eller en blanding av begge deler. Her bestemmer du hvilke blomster som er finest i din bukett. "Real Touch" Hva er det? Våre kunstige blomster med real touch...

  Kunstig Eustoma Lysrosa Real Touch 72cm 

  En livaktig kunstig blomst som passer perfekt i en vakker blomsterbukett. Du kan helt fint velge vanlig kunstige blomster, kun real touch blomster eller en blanding av begge deler. Her bestemmer du hvilke blomster som er finest i din bukett.

  "Real Touch" Hva er det?

  Våre kunstige blomster med real touch er helt forbløffende. Dette er en ny måte for design av kunstige naturtro blomster. Ikke bare ser de kunstige blomstene realistiske ut, nå kjennes de også ekte du når du kjenne på blomstene. Test selv! Bestill hjem en Real Touch blomst å føl hvor livaktig disse er både for synet og ved berøring.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530198
  EAN
  8785275771207
  Høyde
  72cm
  Diameter
  20cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  lysrosa

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Eustoma Real Touch Lysrosa 72cm
  GreenmoodsKunstig Eustoma Real Touch Lysrosa 72cm
  På lager
  NOK 119,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »