Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eustoma Real Touch Rosa 72cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Eustoma Rosa Real Touch 72cm  Eustoma, også kjent som Lisianthus eller Texas Bluebell, er en vakker blomst som er kjent for sin delikate og elegante utseende. Eustoma kommer i en rekke farger, inkludert hvit, rosa, lilla, blå og sjeldnere varianter som kan ha grønnaktige toner. Bladene til Eustoma-planten er smale og langstrakte. De ka...

  Kunstig Eustoma Rosa Real Touch 72cm 

  Eustoma, også kjent som Lisianthus eller Texas Bluebell, er en vakker blomst som er kjent for sin delikate og elegante utseende. Eustoma kommer i en rekke farger, inkludert hvit, rosa, lilla, blå og sjeldnere varianter som kan ha grønnaktige toner. Bladene til Eustoma-planten er smale og langstrakte. De kan variere i farge, fra lys grønn til mørkere nyanser.

  "Real Touch" Hva er det?

  Våre kunstige blomster med real touch er helt forbløffende. Dette er en ny måte for design av kunstige naturtro blomster. Ikke bare ser de kunstige blomstene realistiske ut, nå kjennes de også ekte du når du kjenne på blomstene. Test selv! Bestill hjem en Real Touch blomst å føl hvor livaktig disse er både for synet og ved berøring. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530199
  EAN
  8785275771214
  Høyde
  72cm
  Diameter
  20cm
  Farge
  Rosa
  Produkt
  Real Touch
  Antall blomster
  2stk og en knopp
  Antall stilker
  1 stk
  Antall grener
  3 stk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Eustoma Real Touch Rosa 72cm
  GreenmoodsKunstig Eustoma Real Touch Rosa 72cm
  På lager
  NOK 119,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »