Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fat Fikus 90cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FAT FIKUS 90CM Dette er den perfekte stueplanten, enten det er en inne stue eller en ute stue. Den er kanskje ikke så stor, men den er litt av et blikkfang. Grønnfargen på bladene har en dyp, rik farge og detaljene er nøye gjennomført. Stammen er ekte og hele den grønne flotte busken har en diameter på 55cm. Vi streber etter og kunn...

  KUNSTIG FAT FIKUS 90CM

  Dette er den perfekte stueplanten, enten det er en inne stue eller en ute stue. Den er kanskje ikke så stor, men den er litt av et blikkfang. Grønnfargen på bladene har en dyp, rik farge og detaljene er nøye gjennomført. Stammen er ekte og hele den grønne flotte busken har en diameter på 55cm. Vi streber etter og kunne tilby det beste, mest naturtroe på markedet innen kunstige planter og blomster og dette er en favoritt, den er virkelig lekker. Sjekk også ut alle våre andre fiken trær om du vil supplere eller kanskje ha noen med blomster på, vi har det meste og utvalget ser du her

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

   Tenker du og plassere din nye kunstige fat fikus i en potte? eller er du ute etter en plantekasse, vi har et stort utvalg her slik at du skal kunne finne nøyaktig det som passer deg og din fantastiske stil. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker hjelp av oss i form av inspirasjon, tips og triks. 

  VEDLIKEHOLD/STELL

  Det kreves ingen vedlikehold eller stell av våre kunstige planter, kun en liten støvtørk i ny og ne for og holde den falske planten fri for støv og annet skitt. Du trenger ikke grønne fingre, plantekunnskap eller interesse for den slags. Vi ønsker og være her for alle og enhver som bare er ute etter og ha det fint-helt enkelt.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0703
  EAN
  8719075761694
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  55 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Fikentre
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø12 x H11

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fat Fikus 90cm
  Kunstig Fat Fikus 90cm
  På lager
  NOK 529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »