Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fat Fikus Burgunder Brannsikker 180 cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FAT FIKUS BURGUNDER BRANNSIKKER 180CM Dette er et blikkfang uten tvil, bare se på de flotte bladene. Den er unik og vil virkelig trekke til seg all oppmerksomhet i rommet. Selve planten kommer i en standard plast potte, stammen er ekte - den har flotte detaljer av tynne stammer tvinnet rundt selve ''hovedstammen'', bladene starter tynt og...

  KUNSTIG FAT FIKUS BURGUNDER BRANNSIKKER 180CM

  Dette er et blikkfang uten tvil, bare se på de flotte bladene. Den er unik og vil virkelig trekke til seg all oppmerksomhet i rommet. Selve planten kommer i en standard plast potte, stammen er ekte - den har flotte detaljer av tynne stammer tvinnet rundt selve ''hovedstammen'', bladene starter tynt og danner en flott busk i toppen med en diameter på 75cm Bladene er av topp kvalitet plast og tekstil og fargen burgunder er prikken over i en her, det er grønne nyanser rundt omkring burgunder fargen, denne sammensetningen av farger og den komplette høyden på 180cm er med på og gjøre at dette kunstige fiken treet er en stor favoritt hos våre kunder. 

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt, ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plante kunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  106BFR
  EAN
  8785275766210
  Høyde
  180 cm
  Diameter
  75 cm
  Farge
  Rød, grønn
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø18 cm x H14 cm
  Produkt
  Fikentre
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fat Fikus Burgunder Brannsikker 180 cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus Burgunder Brannsikker 180 cm
  På lager
  NOK 2.149,00 Ink. mva