Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fikus Gummiplante i Potte 51cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Fikus Elastica Gummiplante i Potte 51cm  Vår kunstige gummiplante fikus er litt av et blikkfang med sine flotte, ovale blader i den flotteste dype grønnfargen. Bladene er nøye utviklet i utmerket kvalitet plast og tekstil for å imitere den ekte vare så godt som mulig. Detaljene er viktig og her hos ambiplants er vi nøye på at vår...

  Kunstig Fikus Elastica Gummiplante i Potte 51cm

   Vår kunstige gummiplante fikus er litt av et blikkfang med sine flotte, ovale blader i den flotteste dype grønnfargen. Bladene er nøye utviklet i utmerket kvalitet plast og tekstil for å imitere den ekte vare så godt som mulig. Detaljene er viktig og her hos ambiplants er vi nøye på at våre planter er blant det beste markedet har å tilby. Vår falske gummiplante kommer i en liten standard plastpotte slik at den enkelt kan enten plasseres i en potte eller ''plantes'' i en plantekasse, potten måler H:11 og D:11. Opp fra planten springer en hoved stamme for så å dele seg opp i mange grener med flotte falske gummiplante blader, planten er veldig fyldig og bladere er store og detaljerte, i tuppen av ''grenene'' er det også et slags rødt skudd for og etterligne den ekte planten. 

  Se også resten av vårt utvalg ulike kunstige fikus arter og kombiner dem sammen for et flott utseende. Det er også veldig fint og kombinere med vidt forskjellige planter, enten de står i hver sin potte eller sammen i en plantekasse, ta en titt på alle våre kunstige planter her.

  Vedlikehold

  Nei våre kunstige planter krever igrunnen ingen vedlikehold, alt som kreves er en liten støvtørk eller man kan spyle dem i dusjen om ønskelig, støvet legger seg på de kunstige plantene akkuratt som alt annet i hjemmet eller på kontoret, utenom dette er det ingenting som kreves, verken riktig miljø, vanning eller grønnefingre og interessen for dette.

   

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  8112
  EAN
  8719075762974
  Høyde
  51 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø11 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fikus Gummiplante i Potte 51cm
  GreenmoodsKunstig Fikus Gummiplante i Potte 51cm
  På lager
  NOK 529,00 Ink. mva