Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fikus Liana 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FIKUS LIANA 120CM  Vår kunstige fikus liana er en flott stueplante med en høyde på 120 cm og selve busken har en diameter på 50cm. Den har en ekte unik stamme som er mange småstammer i en som du ser på bildet, bladene er i en flott grønnfarge og er av førsteklasses tekstil og plast. Denne kunstige planter er perfekt som det lille ...

  KUNSTIG FIKUS LIANA 120CM 

  Vår kunstige fikus liana er en flott stueplante med en høyde på 120 cm og selve busken har en diameter på 50cm. Den har en ekte unik stamme som er mange småstammer i en som du ser på bildet, bladene er i en flott grønnfarge og er av førsteklasses tekstil og plast. Denne kunstige planter er perfekt som det lille ekstra i hjemmet eller på kontoret, eller kanskje på hytta? Det er utrolig praktisk med våre kunstige planter på hytten da de klarer seg helst selv slik at du trenger ha kostnaden av og bytte ut hver gang du reiser på hytta. Ta en sjangse på våre kunstige fikus liana og vi garanterer at du ikke vil angre. 

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt,ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0204
  EAN
  8719075760000
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  60 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Fikus
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fikus Liana 120cm
  Kunstig Fikus Liana 120cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »