Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken 200cm

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken 200cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Fiolinfiken 200cm Fiolinfiken, også kjent som Ficus lyrata, er en populær innendørs plante kjent for sine store, flikete blader som ligner på formen til et fiolinfjær. Denne planten har blitt en favoritt blant planteentusiaster på grunn av sitt attraktive utseende og relativt enkle stell. For enda enklere stell er jo alltid kunstige ...

  Kunstig Fiolinfiken 200cm

  Fiolinfiken, også kjent som Ficus lyrata, er en populær innendørs plante kjent for sine store, flikete blader som ligner på formen til et fiolinfjær. Denne planten har blitt en favoritt blant planteentusiaster på grunn av sitt attraktive utseende og relativt enkle stell. For enda enklere stell er jo alltid kunstige planter det beste valget. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter og blomster. De klarer seg selv, krever ingen riktig temperatur, grønne fingre eller interessen for den slags. Alt våre kunstige planter og blomster vil like er en støvtørk i ny og ne for å holde de friske og fine i lang tid fremover.

  POTTE 

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser hos oss. Ta gjerne en titt innom her. Denne falske planten er flott i en lav potte, men den kan også løftes opp i en høyere potte ved feks og velge vår potte santorini. Dette vil gi hele planten en veldig fin og elegant look. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  26107
  EAN
  8785275767224
  Høyde
  200cm
  Diameter
  65-75cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H18cm x D20cm
  Antall stammer
  4 stk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken 200cm
  GreenmoodsKunstig Fiolinfiken 200cm
  På lager
  NOK 4.629,00 Ink. mva