Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken Tre 150cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Fiolinfiken Tre 150cm Våre kunstige fiolinfiken trær er av våre mest populære varer. Dette grunnet sine store, karakteristiske blader som har form som kan ligne en fiolin, derav navnet. Den har store blanke blader i en dyp grønn farge med nøye etterlignede detaljer. Dette flotte treet kommer også med en ekte å unik trestamme. Virk...

  Kunstig Fiolinfiken Tre 150cm

  Våre kunstige fiolinfiken trær er av våre mest populære varer. Dette grunnet sine store, karakteristiske blader som har form som kan ligne en fiolin, derav navnet. Den har store blanke blader i en dyp grønn farge med nøye etterlignede detaljer. Dette flotte treet kommer også med en ekte å unik trestamme.

  Virkelige en imponerende kunstig plante som vil passe perfekt i alt fra store kontorlokaler til hjemme i stuen. Nederst på treet er den sement-støpt i en liten svart plastpotte, dette for stabilitet - men den krever likevel god støtte av fyll når den settes i en potte. Til dette praktfulle treet anbefaler vi en potte som har minimum diameter på 30cm slik at du kan få nok tyngde å skape god stabilitet.

  • På hytta for noe som er like iøynefallende hver gang du kommer.
  • På kontoret for grønne omgivelser som er bra for god arbeidsmoral og er en mentalhelse boost.
  • Hjemme for den lille(store) prikken over i'en.
  • I en gave til en venn som fortjener det.

  Vedlikehold

  Ved å kjøpe våre kunstige planter vil det bety lite til ingen ekstra vedlikeholds jobb, alt våre kunstige planter krever er en liten støvtørk i ny og ne. Visste du at den ekte fiolinfiken kan være giftig for både kjæledyr og mennesker? Med vår falske fiolinfiken slipper du tenke på den slags, allergi-vennlige er de også!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5245
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  70 cm
  Stamme
  Naturlige stamme
  Antall stammer
  1 stamme
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H18cm x D21cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken Tre 150cm
  Kunstig Fiolinfiken Tre 150cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »