Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fishtail Palme 160cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FISHTAIL PALME 160CM Vår kunstige ''fiskehale'' palme er litt av et blikkfang, men sine 376 spesielle trekantede blader. Du skjønner kanskje hvor navnet til planten kommer fra, bladene ligner veldig en fiskehale. Med sine flotte formede blader og naturlige stamme er dette en palme for deg som er ute etter mer en bare noe grønt, her f�...

  KUNSTIG FISHTAIL PALME 160CM

  Vår kunstige ''fiskehale'' palme er litt av et blikkfang, men sine 376 spesielle trekantede blader. Du skjønner kanskje hvor navnet til planten kommer fra, bladene ligner veldig en fiskehale. Med sine flotte formede blader og naturlige stamme er dette en palme for deg som er ute etter mer en bare noe grønt, her får du nemlig en kunstig plante som vil trekke til seg oppmerksomhet. Bladene har en rik mørkegrønn farge og er av topp kvalitet plast og tekstil. Visste du at opprinnelige lever denne palmen i middelhavsklima, det gjør at denne krever kunnskap å riktig temperatur.. Men fortvil ikke, vi vil gjøre det tilgjengelig for alle og ha denne og andre ekstotiske grønne planter. Og med vår kunstige fishtail palme kan vi her i vårt nordiske klima pynte opp med nydelige grønne planter, med eller uten grønne fingre og god plantekunskap. 

  FORDELER VED KUNSTIGE PLANTER

  Å kjøpe kunstige planter har mange fordeler, blant annet er de helt allergivennlige slik at du ikke trenger bekymre deg for dette. De er også vedlikeholdsfrie. Plasser de i en potte etter ønske, hvor som helst og alt du trenger og gjøre etter det er å gi den falske planten en liten støvtørk i ny og ne.

  Kategori: Kunstige planter

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4416
  EAN
  8719075760772
  Høyde
  160 cm
  Diameter
  95 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Produkt
  Palme
  Antall blader
  376
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fishtail Palme 160cm
  GreenmoodsKunstig Fishtail Palme 160cm
  På lager
  NOK 2.590,00 Ink. mva