Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fjellmosevegg Brannsikker 50x50cm

  Greenmoods Kunstig Fjellmosevegg Brannsikker 50x50cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FJELLMOSE MATTE 50x50CM - UV BESKYTTET - BRANNSIKKER Vår kunstige fjellmose matte er en bestselger, og ikke uten grunn. Den er en ordentlig blikkfanger og utrolig naturtro. Vår kunstige mosematte har nøye etterlignet mose over hele, mosen har detaljerte små mose''blader'' og og en klar grønn fjellmose farge, akkurat slik du finner den...

  KUNSTIG FJELLMOSE MATTE 50x50CM - UV BESKYTTET - BRANNSIKKER

  Vår kunstige fjellmose matte er en bestselger, og ikke uten grunn. Den er en ordentlig blikkfanger og utrolig naturtro. Vår kunstige mosematte har nøye etterlignet mose over hele, mosen har detaljerte små mose''blader'' og og en klar grønn fjellmose farge, akkurat slik du finner den ute i naturen. Visste du at mose er ikke en plante, den har ingen rotsystem likt plantene vi kjenner. Dersom du har en bar vegg på kontoret eller i hjemmet så kan vi anbefale deg og gi dette en sjanse, de kan brukes til dekorasjon, til å lage en grønn fjellmosevegg eller rammes inn som et bilde. 

  Mattene selges stykkvis, 1 stk er 50cm x 50cm og du trenger da 4 stk pr m2. 

  Ideer til plantevegg, les våre her.

  MONTERING

  Våre kunstige mosematter monteres ved og helt enkelt klikke mattene i sammen- ''klikksystemet'' ser du tydelig på mattene, for så og skrus opp på veggen. Flere matter sammen gir en kult og sømløst resultat. Det er også mulig og klippe til mattene for spesielle tilpasninger eller form ønske. 

  Les våre tips her.

  HVORFOR VELGE KUNSTIG?

  Det er mange fordeler ved og velge kunstig, det at de er allergivennlige og vedlikeholdsfrie er de to aller største fordelene. Du kan dekke en hel vegg eller trappeoppgang på kontoret uten og trenge bekymre deg for noens allergi. Det er også en stor fordel at de er veldikeholdsfrie, det betyr nemlig at du ikke trenger bekymre deg for og ta deg en ferie, dersom det er hjemme eller på kontoret, det trengs ingen vanning eller riktig temperaturer. 

  Det eneste våre kunstige plantevegger trenger er en støvtørk i ny og ne for å holde seg friske og fine i lang tid fremover.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM-FJELLMOSE
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Tykkelse
  5-6cm
  Farge
  Klar grønn
  Materiale
  Brannsikker

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fjellmosevegg Brannsikker 50x50cm
  GreenmoodsKunstig Fjellmosevegg Brannsikker 50x50cm
  På lager
  NOK 529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »