Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Georgine Real Touch Gul/rosa 70cm Ambiplants presenterer stolt Kunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm – en kunstig blomst som overskrider forventningene når det gjelder både kvalitet og estetikk. Denne Georgineblomsten er et mesterverk av realisme, og dens vakre kombinasjon av gule og rosa nyanser gir ethvert rom en følelse av fris...

  Kunstig Georgine Real Touch Gul/rosa 70cm

  Ambiplants presenterer stolt Kunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm – en kunstig blomst som overskrider forventningene når det gjelder både kvalitet og estetikk. Denne Georgineblomsten er et mesterverk av realisme, og dens vakre kombinasjon av gule og rosa nyanser gir ethvert rom en følelse av friskhet og liv. La oss utforske hva som gjør denne Kunstige Georginen til et uovertruffent valg for de som søker naturlig eleganse i hjemmet sitt.

  Real Touch Magi: Føl naturen i dine hender

  Denne Kunstige Georginen er utstyrt med Real Touch teknologi, noe som betyr at den ikke bare ser ut som ekte blomster, men den føles også ekte når du tar på den. Hvert kronblad er nøye utformet for å gi en autentisk opplevelse av naturens skjønnhet. Real Touch magien gir en uovertruffen realisme.

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Disse Georginene kommer i flere flotte farger. Blomstene har diameter 13cm og stilken er 70cm lang, den kan klippes eller bøyes om du ønsker den kortere til vase eller bukett. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530191
  EAN
  8785275771139
  Høyde
  70cm
  Diameter
  13cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Gul/Rosa

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm
  GreenmoodsKunstig Georgine Real Touch Gul/Rosa 70cm
  På lager
  NOK 149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »